Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 9 јануари 2024 година

Претстојни економски настани на 9 јануари 2024 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
00:30🇦🇺2 поениОдобрувања за градба (ММ) (ноември)  -2.0%7.5%
00:30🇦🇺2 поениПродажба на мало (мајка) (ноември)  1.2%-0.2%
10:00🇪🇺2 поениСтапка на невработеност (ноември)6.5%6.5%
13:30🇺🇸2 поениИзвозот---258.80B
13:30🇺🇸2 поениУвоз---323.00B
13:30🇺🇸2 поениТрговско салдо (ноември)-65.00B-64.30B
16:30🇺🇸2 поениАтланта Fed GDPNow (Q4)  2.5%2.5%
17:00🇺🇸2 поениКраткорочни енергетски изгледи за ОВЖС------
18:00🇺🇸2 поениАукција на 3-годишна белешка---4.490%
21:30🇺🇸2 поениAPI Неделна берза на сурова нафта----7.418M

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -