Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 9 февруари 2024 година

Претстојни економски настани на 9 февруари 2024 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
18:00🇺🇸2 поениПребројување на нафтената платформа на американскиот Бејкер Хјуз---499
18:00🇺🇸2 поениВкупен број на уреди на американскиот Бејкер Хјуз---619
20:30🇺🇸2 поениCFTC шпекулативни нето позиции за сурова нафта---196.7K
20:30🇺🇸2 поениCFTC Gold шпекулативни нето позиции---147.8K
20:30🇺🇸2 поениCFTC Nasdaq 100 шпекулативни нето позиции---39.3K
20:30🇺🇸2 поениCFTC S&P 500 шпекулативни нето позиции----226.0К
20:30🇦🇺2 поениCFTC AUD шпекулативни нето позиции----58.3К
20:30🇯🇵2 поениCFTC JPY шпекулативни нето позиции----80.5К
20:30🇪🇺2 поениCFTC EUR шпекулативни нето позиции---88.8K

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -