Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 5 јануари 2024 година

Претстојни економски настани на 5 јануари 2024 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
00:30🇯🇵2 поениau Jibun Bank Japan Services PMI (декември)52.052.0
10:00🇪🇺2 поениОсновен CPI (ГоД)  3.5%3.6%
10:00🇪🇺3 поениCPI (год.) (декември)  3.0%2.4%
10:00🇪🇺2 поениCPI (MoM)  ----0.6%
13:30🇺🇸3 поениПросечна заработка по час (МоМ) (декември)0.3%0.4%
13:30🇺🇸2 поениПросечна заработка по час (год.) (год.) (дек)3.9%4.0%
13:30🇺🇸3 поениПлатни списоци за нефармски (декември)170K199K
13:30🇺🇸2 поениСтапка на учество (декември)---62.8%
13:30🇺🇸2 поениПриватни нефармиски платни списоци (декември)130K150K
13:30🇺🇸2 поениСтапка на невработеност U6 (декември)---7.0%
13:30🇺🇸3 поениСтапка на невработеност (декември)3.8%3.7%
15:00🇺🇸2 поениФабрички нарачки (мајка) (ноември)2.1%-3.6%
15:00🇺🇸2 поениВработување во не-производство на ISM (декември)---50.7
15:00🇺🇸3 поениISM не-производствен PMI (декември)52.652.7
15:00🇺🇸3 поениISM не-производствени цени (декември)---58.3
18:00🇺🇸2 поениПребројување на нафтената платформа на американскиот Бејкер Хјуз---500
18:00🇺🇸2 поениВкупен број на уреди на американскиот Бејкер Хјуз---622
20:30🇺🇸2 поениCFTC шпекулативни нето позиции за сурова нафта---199.3K
20:30🇺🇸2 поениCFTC Gold шпекулативни нето позиции---207.7K
20:30🇺🇸2 поениCFTC Nasdaq 100 шпекулативни нето позиции---28.0K
20:30🇺🇸2 поениCFTC S&P 500 шпекулативни нето позиции----192.5К
20:30🇦🇺2 поениCFTC AUD шпекулативни нето позиции----51.3К
20:30🇯🇵2 поениCFTC JPY шпекулативни нето позиции----55.6К
20:30🇪🇺2 поениCFTC EUR шпекулативни нето позиции---117.4K

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -