Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 5 декември 2023 година

Претстојни економски настани на 5 декември 2023 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
00:30🇦🇺2 поениТековна сметка (Q3)3.0B7.7B
00:30🇯🇵2 поениau Jibun Bank Japan Services PMI (ноември)51.751.6
01:45🇨🇳2 поениCaixin Services PMI (ноември)50.750.4
01:45🇨🇳2 поениКинески композитен PMI---50.4
03:30🇦🇺3 поениОдлука за каматна стапка RBA (декември)4.35%4.35%
03:30🇦🇺2 поениИзјава за стапка на RBA  ------
03:35🇯🇵2 поени10-годишна JGB аукција---0.910%
09:00🇪🇺2 поениКомпозитен PMI на HCOB еврозоната (ноември)47.146.5
09:00🇪🇺2 поениHCOB Услуги на еврозоната PMI (ноември)48.247.8
13:20🇪🇺2 поениЗборува членот на Надзорниот одбор на ЕЦБ, Туоминен  ------
14:45🇺🇸2 поениS&P Global Composite PMI (ноември)50.750.7
14:45🇺🇸3 поениS&P Global Services PMI (ноември)50.850.6
15:00🇺🇸2 поениISM вработувања во непроизводство (ноември)---50.2
15:00🇺🇸3 поениISM не-производствен PMI (ноември)52.051.8
15:00🇺🇸3 поениISM не-производствени цени (ноември)---58.6
15:00🇺🇸3 поениОтворени работни места JOLTs (октомври)9.350M9.553M
21:30🇺🇸2 поениAPI Неделна берза на сурова нафта-0.817M

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -