Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 31 декември 2023 година

Претстојни економски настани на 31 декември 2023 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
01:30🇨🇳2 поениКинески композитен PMI (декември)---50.4
01:30🇨🇳3 поениPMI за производство (декември)49.649.4
01:30🇨🇳2 поениPMI не-производство (декември)50.550.2

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -