Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 3 јануари 2024 година

Претстојни економски настани на 3 јануари 2024 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
15:00🇺🇸2 поениВработување во производство на ISM (декември)---45.8
15:00🇺🇸3 поениISM Manufacturing PMI (декември)47.146.7
15:00🇺🇸3 поениПроизводни цени на ISM (декември)48.349.9
15:00🇺🇸3 поениОтворени работни места JOLTs (ноември)8.850M8.733M
18:00🇺🇸2 поениБанката на федерални резерви на Атланта БДП Сега  2.0%2.0%
19:00🇺🇸3 поениЗаписник од состанокот на FOMC  ------
21:30🇺🇸2 поениAPI Неделна берза на сурова нафта---1.837M

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -