Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 29 ноември  2023 година

Претстојни економски настани на 29 ноември  2023 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
00:30🇦🇺2 поениИзвршени градежни работи (QoQ) (Q3)0.3%0.4%
01:00🇳🇿3 поениОдлука за каматни стапки RBNZ5.50%5.50%
01:00🇳🇿2 поениИзјава за монетарна политика на РБНЗ  ------
01:00🇳🇿2 поениИзјава за стапка на RBNZ  ------
01:30🇯🇵2 поениЗборува членот на одборот на BoJ, Адачи  ------
02:00🇳🇿2 поениПрес-конференција на РБНЗ  ------
08:00🇪🇺2 поениСостанок за немонетарна политика на Европската централна банка  ------
13:30🇺🇸3 поениБДП (QoQ) (Q3)  4.9%2.1%
13:30🇺🇸2 поениИндекс на цени на БДП (QoQ) (Q3)  3.5%1.7%
13:30🇺🇸2 поениТрговско салдо на стоки (октомври)  -86.70B-86.84B
13:30🇺🇸2 поениМалопродажни залихи Ex Auto (октомври)  ---0.4%
15:30🇺🇸3 поениИнвентари на сурова нафта---8.701M
15:30🇺🇸2 поениКушинг залихи на сурова нафта---0.858M
18:45🇺🇸2 поениЗборува Местер член на FOMC  ------
19:00🇺🇸2 поениБеж книга------
23:50🇯🇵2 поениИндустриско производство (МоМ) (октомври)  0.8%0.5%

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -