Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 27 ноември  2023 година

Претстојни економски настани на 27 ноември  2023 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
13:00🇺🇸3 поениДозволи за градење1.487M1.471M
13:00🇺🇸2 поениГрадежни дозволи (MoM)1.1%-4.5%
14:00🇪🇺2 поениЗборува претседателката на ЕЦБ Лагард  ------
15:00🇺🇸3 поениПродажба на нов дом (октомври)721K759K
15:00🇺🇸2 поениПродажба на нов дом (мајка) (октомври)---12.3%
16:30🇺🇸2 поениАукција на 2-годишна белешка---5.055%
18:00🇺🇸2 поениАукција на 5-годишна белешка---4.899%
20:30🇺🇸2 поениCFTC шпекулативни нето позиции за сурова нафта---215.7K
20:30🇺🇸2 поениCFTC Gold шпекулативни нето позиции---155.4K
20:30🇺🇸2 поениCFTC Nasdaq 100 шпекулативни нето позиции---0.3K
20:30🇺🇸2 поениCFTC S&P 500 шпекулативни нето позиции----52.8К
20:30🇦🇺2 поениCFTC AUD шпекулативни нето позиции----71.0К
20:30🇯🇵2 поениCFTC JPY шпекулативни нето позиции----130.2К
20:30🇪🇺2 поениCFTC EUR шпекулативни нето позиции---108.9K

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -