Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 2 јануари 2024 година

Претстојни економски настани на 2 јануари 2024 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
01:45🇨🇳2 поениCaixin Manufacturing PMI (декември)50.450.7
09:00🇪🇺2 поениHCOB производствен PMI во еврозоната (декември)44.244.2
14:45🇺🇸3 поениS&P Global US Manufacturing PMI (декември)48.248.2
18:00🇺🇸2 поениАтланта Fed GDPNow (Q4)  2.3%2.3%

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -