Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 19 јануари 2024 година

Претстојни економски настани на 19 јануари 2024 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
09:30🇪🇺2 поениЕЦБ МекКол зборува  ------
10:00🇪🇺2 поениЗборува претседателката на ЕЦБ Лагард  ------
15:00🇺🇸3 поениПостоечка продажба на домови (декември)3.82M3.82M
15:00🇺🇸2 поениПостоечка продажба на домови (MoM) (декември)---0.8%
15:00🇺🇸2 поениМичиген 1-годишни очекувања за инфлација (јан)  ---3.1%
15:00🇺🇸2 поениМичиген 5-годишни очекувања за инфлација (јан)  ---2.9%
15:00🇺🇸2 поениОчекувања на потрошувачите во Мичиген (јануари)  ---67.4
15:00🇺🇸2 поениПотрошувачки чувства во Мичиген (јануари)  70.069.7
18:00🇺🇸2 поениАтланта Fed GDPNow (Q4)  ------
18:00🇺🇸2 поениПребројување на нафтената платформа на американскиот Бејкер Хјуз---499
18:00🇺🇸2 поениВкупен број на уреди на американскиот Бејкер Хјуз---619
20:30🇺🇸2 поениCFTC шпекулативни нето позиции за сурова нафта---169.7K
20:30🇺🇸2 поениCFTC Gold шпекулативни нето позиции---188.6K
20:30🇺🇸2 поениCFTC Nasdaq 100 шпекулативни нето позиции---36.8K
20:30🇺🇸2 поениCFTC S&P 500 шпекулативни нето позиции----117.0К
20:30🇦🇺2 поениCFTC AUD шпекулативни нето позиции----32.3К
20:30🇯🇵2 поениCFTC JPY шпекулативни нето позиции----55.9К
20:30🇪🇺2 поениCFTC EUR шпекулативни нето позиции---118.9K
21:00🇺🇸2 поениTIC нето долгорочни трансакции (ноември)---3.3B
21:15🇺🇸2 поениЧленот на FOMC Дејли зборува  ------

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -