Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 14 ноември  2023 година

Претстојни економски настани на 14 ноември  2023 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
00:30🇦🇺2 поениNAB Business Confidence (октомври)---1
08:00🇺🇸2 поениЗборува членот на FOMC, Вилијамс  ------
08:00🇪🇺2 поениЛејнот на ЕЦБ зборува  ------
08:45🇪🇺2 поениЕнрија зборува од ЕЦБ  ------
09:00🇺🇸2 поениМесечен извештај на ИЕА  ------
10:00🇪🇺2 поениБДП (ГД) (К3)  0.1%0.5%
10:00🇪🇺2 поениБДП (QoQ)  -0.1%0.2%
10:00🇪🇺2 поениZEW Economic Sentiment (ноември)---2.3
13:15🇪🇺2 поениЗборува постариот од ЕЦБ  ------
13:30🇺🇸3 поениОсновен CPI (MoM) (октомври)0.3%0.3%
13:30🇺🇸2 поениОсновен CPI (ГоД) (октомври)4.1%4.1%
13:30🇺🇸3 поениCPI (год.) (октомври)3.3%3.7%
13:30🇺🇸3 поениCPI (MoM) (октомври)0.1%0.4%
21:30🇺🇸2 поениAPI Неделна берза на сурова нафта---11.900M
21:45🇳🇿2 поениПродажба на мало со електронски картички (MoM) (октомври)----0.8%
23:50🇯🇵2 поениБДП (ГД) (К3)  -0.6%4.8%
23:50🇯🇵3 поениБДП (QoQ) (Q3)  -0.1%1.2%

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -