Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 13 февруари 2024 година

Претстојни економски настани на 13 февруари 2024 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
00:30🇦🇺2 поениNAB Business Confidence (Jan)----1
02:00🇳🇿2 поениИнфлациски очекувања (QoQ)---2.8%
10:00🇪🇺2 поениЕкономски предвидувања на ЕУ  ------
10:00🇪🇺2 поениZEW Economic Sentiment (Feb)20.122.7
10:40🇪🇺2 поениЗборува членот на Надзорниот одбор на ЕЦБ, Туоминен  ------
12:00🇺🇸2 поениМесечен извештај на ОПЕК------
13:30🇺🇸2 поениОсновен CPI (год.) (јануари)3.8%3.9%
13:30🇺🇸3 поениCore CPI (MoM) (Jan)0.3%0.3%
13:30🇺🇸3 поениCPI (мајка) (јануари)0.2%0.3%
13:30🇺🇸3 поениCPI (год.) (јануари)2.9%3.4%
21:30🇺🇸2 поениAPI Неделна берза на сурова нафта---0.674M
21:45🇳🇿2 поениElectronic Card Retail Sales (MoM) (Jan)----2.0%

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -