Анализа и прогнози за криптовалутиПретстојни економски настани на 11 декември 2023 година

Претстојни економски настани на 11 декември 2023 година

Време (GMT+0/UTC+0)ДржаваВажностнастанотПрогнозаПретходно
16:30🇺🇸2 поениАукција на 3-годишна белешка---4.701%
18:00🇺🇸3 поениАукција на 10-годишна белешка---4.519%
21:45🇳🇿2 поениПродажба на мало со електронски картички (MoM)----0.7%

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -