Список AirDropsWeb3Go потврден Airdrop

Web3Go потврден Airdrop

Web3Go, уште еден проект за вештачка интелигенција поддржан од Binance Labs. Работи со многу ниски такси за BSC синџир и ќе спроведува airdrops во вториот квартал. Како да започнете да собирате airdrop поени секојдневно со пријавување и вклучување во едноставни разговори со AI?

Инвестиции во проектот: 4 милиони долари

Водич чекор-по-чекор:

 1. Оди до
 2. Поврзете паричник
 3. Кликнете на иконата со златен лист
 4. Направете Web3Go пасош (0,15 $; BNB)
 5. Побарајте секојдневни награди
 6. Скролувајте надолу и завршете ги задачите

Одговори на квизот:

 • Јуливерс - АББАА
 • Животна форма - CDDDC
 • Манта мрежа - ADCBC
 • SecondLive — ABBAA
 • Протокол за карта — ADABD
 • Litentry - Внесете ја адресата на вашиот паричник, BBAB

извор

Општи услови:

Овој блог е само за едукативни цели. Информациите што ги нудиме не се инвестициски совети. Ве молиме секогаш правете сопствено истражување пред да инвестирате. Секое мислење изразено во овој напис не е препорака дека некоја одредена криптовалута (или токен/средство/индекс на криптовалута), портфолио на криптовалути, трансакција или инвестициска стратегија е соодветна за одреден поединец.

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -