Список AirDropsКампања Unicorn Ultra - Zealy

Кампања Unicorn Ultra – Zealy

Unicorn Ultra е блокчејн платформа Layer-1 дизајнирана врз основа на моделот на venture builder кој им овозможува на креаторите и програмерите да градат какви било потенцијални проекти кои ќе служат за децентрализирана иднина. U2U е управуван од децентрализиран совет кој има за цел да ја искористи моќта на заедницата за да создаде глобални блокчејн еднорози.

Водич чекор-по-чекор:

  1. Оди до
  2. Завршете ги сите задачи

Трошоци: 0 долари

Општи услови: 

Овој блог е само за едукативни цели. Информациите што ги нудиме не се инвестициски совети. Ве молиме секогаш правете сопствено истражување пред да инвестирате. Секое мислење изразено во овој напис не е препорака дека некоја одредена криптовалута (или токен/средство/индекс на криптовалута), портфолио на криптовалути, трансакција или инвестициска стратегија е соодветна за одреден поединец.

Не заборавајте да ни се придружите Телеграм канал за најновите Airdrops и ажурирања.

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -