Список AirDropsBinance Launchpool - XAI

Binance Launchpool – XAI

Ако немаш Бинансиска сметкаНа Можете да се регистрирате овде

Binance е возбуден да го објави 43rd проект за Binance Launchpool - Џаи (XAI), блокчејн за игри изграден на врвот на Arbitrum како негов прв L3. На веб страница се проценува дека ќе биде достапен за 24 часа, пред да започне Launchpool. 

Корисниците ќе можат да ги влогат своите BNB, FDUSD и TUSD во посебни базени за да се одгледуваат XAI токени во текот на четири дена, со земјоделство почнувајќи од 2024 01:05 (UTC).

Котација

Binance потоа ќе го наведе XAI во 2024-01-09 10:00 (UTC)и отворете тргување со трговските парови XAI/BTC, XAI/USDT, XAI/BNB, XAI/FDUSD, XAI/TUSD и XAI/TRY. На Ознака за семе ќе се применува на XAI.

Поддржани базени: 

  • Влог BNB (веб-страницата ќе биде достапна за околу 24 часа): 60,000,000 XAI во награди (80%) 
  • Влог ФДУСД (веб-страницата ќе биде достапна за околу 24 часа): 7,500,000 XAI во награди (10%)
  • Влог TUSD (веб-страницата ќе биде достапна за околу 24 часа): 7,500,000 XAI во награди (10%)
  • Период на земјоделство: 2024-01-05 00:00 (UTC) до 2024-01-08 23:59 (UTC).

Сите детали можете да ги најдете овде

Ако немаш Бинансиска сметкаНа Можете да се регистрирате овде

Општи услови: 

Овој блог е само за едукативни цели. Информациите што ги нудиме не се инвестициски совети. Ве молиме секогаш правете сопствено истражување пред да инвестирате. Секое мислење изразено во овој напис не е препорака дека некоја одредена криптовалута (или токен/средство/индекс на криптовалута), портфолио на криптовалути, трансакција или инвестициска стратегија е соодветна за одреден поединец.

Не заборавајте да ни се придружите Телеграм канал за најновите Airdrops и ажурирања.

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -