Список AirDrops

Исме го потврди Airdrop

NFT3’s decentralized identities, named ISME are a direct monetization path for individuals to associate value on their terms with various aspects of their data...

DSCVR Airdrop на Солана

DSCVR is a decentralized social content platform running on the Internet Computer blockchain where users control not only the content, but also the platform...

Над протоколот е потврден Airdrop

Over Protocol е децентрализиран блокчејн слој 1 кој обезбедува лесни полни јазли за лесно работење на уредот. Имено, Superblock, соработник на Over Protocol, има ...

Reveel Airdrop

Reveel is a protocol for sharing revenue. It helps creators distribute revenue in the most gas-optimal fashion with collaborators. Every revenue path in Reveel...

Web3Go потврди Airdrop – 7-дневна кампања на Zealy

Web3Go, уште еден проект за вештачка интелигенција поддржан од Binance Labs. Работи со многу ниски такси за синџирот BSC и ќе спроведува авионски падови во втората ...

Придружи ни се

12,746ФановиДопаѓа
1,625СледбенициСледете
5,652СледбенициСледете
2,178СледбенициСледете
- Реклама -