News CryptocurrencyWorldcoin Ngembangake Layanan ID Dunia menyang Singapura

Worldcoin Ngembangake Layanan ID Dunia menyang Singapura

worldcoin bubar nggedhekake layanan verifikasi World ID menyang Singapura kanthi piranti hardware Orb.

Worldcoin ngumumake ekspansi utama layanan verifikasi ID Dunia ing tweet anyar. Singapura wis ditambahake menyang dhaptar negara sing bisa verifikasi identitas nggunakake Orb, piranti hardware unik proyek kasebut. Pamindhahan iki sawise sukses diluncurake World ID 2.0 lan sumber terbuka saka pipa pangenalan iris Worldcoin ing pertengahan Desember.

Penyertaan Singapura ing jaringan verifikasi World ID nandhani tren global sing luwih akeh, kanthi Worldcoin saya tambah akeh jangkauane ing Asia, Eropa, lan Amerika Selatan. Tools for Humanity (TFH), panyengkuyung utama proyek kasebut, wis gabung karo grup startup lan teknologi ing Singapura, nuduhake komitmen proyek kasebut kanggo kolaborasi lan kapercayan.

Nanging, Worldcoin bubar mutusake kanggo mungkasi layanan verifikasi Orb ing India, Brazil, lan Prancis, sing nggawe rumit lanskap verifikasi identitas digital sing berkembang.

Ing wektu sing padha, dompet sing kompatibel karo World ID, World App, wis tekan tonggak penting, ngluwihi 5 yuta undhuhan lan duwe 1.7 yuta pangguna aktif saben wulan. TFH, sing ngatur World App, nglaporake manawa tokoh kasebut dadi dompet panas paling populer kaping lima ing saindenging jagad ing taun 2023, bebarengan karo jeneng sing wis ditemtokake kaya dompet Bitcoin.com.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -