News CryptocurrencyPenarikan Misterius Akun Rock Wells Fargo

Penarikan Misterius Akun Rock Wells Fargo

Pelanggan salah sawijining bank utama AS, Wells Fargo, dilaporake ngeweruhi penarikan sing ora dikarepke saka akun. Jeksa Agung bisa ngetokake iki, labeled minangka "kort debit ditundha koreksi,"Miwiti nggawe babak ing media sosial babagan minggu kepungkur, karo akeh uneg-uneg mundhakaken, miturut WNCT, CBS-afiliasi. Potongan misterius iki mung saka sawetara dolar nganti pirang-pirang atus, nyebabake sawetara akun dadi defisit.

Juru bicara Wells Fargo nerangake manawa ana masalah teknis sing tanggung jawab lan njamin bank bakal mbatalake biaya kasebut lan biaya sing ana gandhengane. Dheweke ujar, "Masalah teknis, sing saiki wis diatasi, nyebabake penundaan kiriman transaksi kanggo sawetara. Nanging, umume pelanggan ora kena pengaruh. Biaya cerukan sing gegandhengan bakal dibalekake kanthi otomatis.

Utamane, iki nandhani kedadeyan kaping telu ing taun iki ing ngendi para pelanggan Wells Fargo ngadhepi bedo ing saldo akun. Sadurungé ing wulan Agustus, kesalahan teknis nyegah sawetara pelanggan ndeleng celengan langsung, lan ing wulan Maret, set pelanggan liyane nemoni tantangan sing padha.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -