News CryptocurrencyUzbekistan mbebani Hukuman kanggo Binance kanggo Operasi Ora Sah

Uzbekistan mbebani Hukuman kanggo Binance kanggo Operasi Ora Sah

Ing langkah legal, Uzbekistan disetel kanggo nguber dhawuh pengadilan Binance kanggo ngrampungake denda kira-kira 102 yuta soms, utawa $8,200, amarga nindakake bisnis tanpa lisensi sing dibutuhake.

Badan Nasional Uzbekistan kanggo Proyek Prospektif (NAPP) ngrancang kanggo miwiti proses hukum marang pertukaran mata uang digital Binance global kanggo operasi tanpa wewenang resmi ing negara kasebut, miturut pernyataan sing digawe dening Vyacheslav Pak, wakil direktur agensi kasebut, kaya sing dilaporake dening toko warta lokal.

Sanajan dihukum NAPP amarga operasi sing ora sah ing Uzbekistan, Binance nolak mbayar denda. Akibate, agensi ngarahake kanggo ngetrapake pembayaran liwat saluran legal, adhedhasar keputusan sing bakal ditanggepi lan diterusake menyang yurisdiksi hukum registrasi Binance.

Vyacheslav Pak njlentrehake, "Kaya sing diantisipasi, dheweke ora setuju kanggo ngrampungake denda. Mula, kanggo netepi kerangka hukum Uzbekistan, kita bakal menehi pratelan menyang pengadilan kanggo menehi putusan.

Dheweke luwih nyathet yen NAPP arep ngirim keputusan pengadilan kanggo penegakan menyang yurisdiksi ing ngendi Binance didaftar liwat cara resmi.

Sadurungé ing Januari, NAPP dileksanakake denda 102 yuta soms ing Binance. Nganti saiki, ijol-ijolan cryptocurrency durung njupuk tindakan sing dibutuhake kanggo entuk lisensi kanggo operasi ing negara kasebut.

Peraturan kasebut nyatakake yen transaksi mata uang kripto ing negara kasebut kudu ditindakake mung liwat ijol-ijolan crypto khusus sing dilisensi NAPP. Kajaba iku, wajib kanggo sistem elektronik sing nggampangake perdagangan mata uang kripto kanggo di-host ing server sing ana ing Uzbekistan. Wiwit 1 Januari 2023, mung panyedhiya layanan nasional sing sah kanggo nindakake transaksi tuku, adol, lan ijol-ijolan cryptocurrency kanggo warga lan entitas hukum ing Uzbekistan.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -