News CryptocurrencyUSDT Dominasi Pasar Cryptocurrency Brasil, Akuntansi 80% Transaksi ing 2023

USDT Dominasi Pasar Cryptocurrency Brasil, Akuntansi 80% Transaksi ing 2023

Adoption saka Tether (USDT), stablecoin, wis tambah akeh ing Brazil, kalebu 80% saka transaksi cryptocurrency negara ing 2023. Miturut data sing diwenehake dening layanan revenue Brasil, Transaksi USDT ing Brazil tekan 271 milyar reai Brasil (kira-kira $55 milyar) ing pertengahan Oktober. Iki meh kaping pindho volume transaksi Bitcoin ing negara kasebut, sing gunggunge 151 milyar reais (udakara $ 30 milyar).

Stablecoin kaya USDT minangka mata uang kripto sing dirancang kanggo njaga nilai sing stabil, biasane dipasang ing mata uang fiat kaya dolar AS utawa nyata Brasil. Popularitas USDT sing mundhak ing Brasil diwiwiti ing 2021, ngluwihi Bitcoin ing volume transaksi kanggo pisanan ing Juli 2022, sajrone periode geger kanggo industri crypto sing ditandhani dening ambruk kreditur crypto utama Three Arrows Capital lan Voyager Capital.

Musim kripto ing 2022 nyebabake nyuda 25% volume transaksi crypto negara, mungkasi taun ing 154.4 milyar reais (~ $ 31 milyar), kaya sing dilaporake dening pemerintah. Badan pajak Brasil nggunakake sistem canggih sing nggabungake intelijen buatan lan analisis jaringan kanggo ngawasi aktivitas sing gegandhengan karo crypto warga, sing bisa ngenali transaksi sing curiga lan nemtokake lokasi wong dagang cryptocurrencies.

Agensi kasebut uga fokus marang investasi crypto sing dianakake ing luar negeri dening warga Brasil. Ing 25 Oktober, Kongres lokal nglulusake undang-undang sing ngakoni cryptocurrencies minangka "aset finansial" kanggo tujuan pajak ing investasi asing. Wiwit Januari 2024, pangentukan jaban rangkah wiwit saka 6,000 nganti 50,000 reais (~$10,000) bakal dikenai pajak 15%, lan penghasilan ing ndhuwur kurungan iki bakal kena pajak 22.5%.

Wiwit 2019, ijol-ijolan crypto ing Brasil wis ditugasake kanggo nglaporake kabeh transaksi pangguna menyang pamrentah, kanthi bathi modal saka dodolan crypto ngluwihi 35,000 reais (~ $ 7,000) saben wulan tundhuk kurungan pajak progresif wiwit saka 15% nganti 22.50%. Ijol-ijolan crypto internasional kayata Coinbase, Binance, Bitso, lan Crypto.com beroperasi ing Brasil, bebarengan karo platform lokal kaya Mercado Bitcoin lan Foxbit.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -