News CryptocurrencyUniswap Labs ngluncurake Aplikasi Dompet Seluler Android, Ngembangake Aksesibilitas ing Keuangan Terdesentralisasi

Uniswap Labs ngluncurake Aplikasi Dompet Seluler Android, Ngembangake Aksesibilitas ing Keuangan Terdesentralisasi

Unswap Labs bubar mbukak aplikasi dompet seluler Android sing anyar, saiki kasedhiya ing Google Play Store, menehi tandha pangembangan sing signifikan ing sektor cryptocurrency. Aplikasi iki mbisakake pertukaran mata uang langsung, ngilangi perlu kanggo ekstensi browser tambahan. Dikembangake lan dikelola dening Uniswap, sing diatur dening UniswapDAO, aplikasi kasebut nangani luwih saka $3 milyar ing cryptocurrency ing kontrak. Sawise beta tertutup ing Oktober lan rilis versi iOS ing April, peluncuran Android nggambarake komitmen Uniswap kanggo ngembangake basis pangguna. Miturut Wakil Presiden Desain Uniswap Callil Capuozzo, app wis dianyari adhedhasar umpan balik pangguna kanggo nyakup cara sing luwih efisien kanggo nyalin lan nempel alamat dompet. Saiki nawakake macem-macem dhukungan basa lan nampilake nilai crypto ing mata uang lokal, nyedhiyakake pamirsa internasional.

Nalika aplikasi kasebut nduweni fitur sing ramah pangguna, suksese gumantung marang carane ngatasi tantangan sing gegandhengan karo crypto, kalebu risiko keamanan lan fluktuasi pasar. Ana keprihatinan sing terus-terusan babagan carane aplikasi kaya Uniswap selaras karo peraturan finansial sing luwih akeh. Capuozzo ngakoni panjaluk sing kuat kanggo versi Android lan nuduhake manawa perusahaan nampa umpan balik kanggo paningkatan luwih lanjut. Nalika Uniswap terus berkembang, dheweke ngadhepi tantangan kanggo ngimbangi kabutuhan pangguna kanthi kerumitan keamanan lan kepatuhan peraturan.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -