News CryptocurrencyCEO Anyar Tether, Paolo Ardoino, Ngumumake Transparansi sing Ditingkatake

CEO Anyar Tether, Paolo Ardoino, Ngumumake Transparansi sing Ditingkatake

Pimpinan anyar Tether wis ngumumake rencana kanggo nganyari sing diantisipasi taun ngarep.

Perusahaan sing tanggung jawab kanggo stablecoin Tether bakal langsung nuduhake data langsung babagan cadangan, ngatasi keprihatinan sing wis suwe saka jagad cryptocurrency.

Ing obrolan karo Bloomberg, CEO Tether sing anyar diresmikake, Paolo Ardoino, nyebutake niat kanggo mbukak cadangan perusahaan kasebut ing taun 2024, sanajan dheweke ora nemtokake kapan.

Ardoino uga nandheske goal Tether kanggo nambah investasi ing teknologi. Kajaba iku, dheweke ngumumake diskusi karo badan pangaturan babagan Tether mlebu sektor energi ijo.

Bubar, ing September 2023, Tether miwiti tahap uji coba Moria, platform pertambangan Bitcoin sing beroperasi ing model peer-to-peer. Dibangun ing teknologi Holepunch unik Tether, Moria duwe tujuan kanggo ngowahi cara komunikasi ing jagad pertambangan Bitcoin. Dirancang kanggo ningkatake keamanan lan efisiensi biaya, Moria fokus kanggo njamin komunikasi sing stabil lan luwes ing antarane unsur kasebut. Ora mesthi manawa aspirasi energi ijo Tether ana gandhengane karo inisiatif pertambangan iki.

Miturut informasi paling anyar saka Tether babagan cadangan, perusahaan duwe 85.05% ing awis lan aset sing padha, 6.36% ing silihan sing didhukung, 3.78% ing logam mulia, 2.73% ing macem-macem investasi, 1.94% ing Bitcoin, lan 0.13% ing perusahaan. obligasi.

Iki pindhah menyang transparan luwih dening Tether nderek janjian saka Paolo Ardoino minangka CEO, ngganti Jean-Louis van der Velde, sing saiki dadi penasehat kanggo perusahaan.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -