News CryptocurrencyRiset Kronos Taiwan Ditemokake $25 Juta Cyber ​​Heist

Riset Kronos Taiwan Ditemokake $25 Yuta Cyber ​​Heist

Riset Kronos sing berbasis ing Taiwan bubar ngalami pelanggaran keamanan sing signifikan, nyebabake kerugian kira-kira $25 yuta. Pelanggaran kasebut nglibatake akses ora sah menyang kunci API, sing nyebabake mundhut udakara 13,007 ETH, regane $ 25 yuta. Perusahaan kasebut ngumumake kedadeyan kasebut ing 18 November liwat media sosial. Senadyan mundhut, Kronos nyatakake yen dudu bagean gedhe saka ekuitase.

Peneliti Blockchain ZachXBT ngerteni aliran Ether sing signifikan saka dompet sing disambungake, kanthi total $ 25 yuta. Ijol-ijolan lokal Woo X, sing ana gandhengane karo Kronos, nundha sawetara pasangan dagang tartamtu kanggo ngatur masalah likuiditas nanging wiwit nerusake dagang lan penarikan normal. Ijol-ijolan kasebut dikonfirmasi manawa dana klien aman. Kronos nyelidiki pelanggaran kasebut lan durung menehi katrangan luwih lengkap babagan kerugian kasebut.

Kedadeyan kasebut nyebabake keprihatinan babagan keamanan perusahaan dagang cryptocurrency, utamane babagan manajemen kunci API. Kronos, sing dikenal amarga riset, pemasaran, lan investasi crypto, ngadhepi akibat finansial sing abot saka pelanggaran kasebut. Acara iki nyoroti tantangan sing terus-terusan kanggo nglindhungi aset digital lan pentinge keamanan sing kuat ing industri dagang crypto. Organisasi disaranake supaya prioritas cybersecurity kanggo nyegah pelanggaran sing padha.

Industri crypto bubar ngalami peningkatan insiden peretasan sing signifikan, kanthi kerugian meh milyar dolar. Miturut Certik, kedadeyan kasebut kalebu eksploitasi protokol, penipuan metu, kompromi kunci pribadi, lan manipulasi oracle. Kedadeyan penting kalebu eksploitasi Mixin Network ing September 2023, nyebabake kerugian $ 200 yuta, lan kerugian $ 735 yuta ing Stake.com, dadi salah sawijining peretasan paling gedhe ing taun iki.

Top 10 hacks ing 2023 makili 84% saka total jumlah dicolong, karo luwih saka $ 620 yuta dijupuk ing serangan kasebut. DefiLlama nglaporake manawa penjahat cyber wis nyebabake kerugian luwih saka $735 yuta liwat 69 hacks ing 2023. Nalika taun 2023 ngalami kerugian luwih sithik tinimbang 2022, sing dicolong luwih saka $3.2 milyar ing 60 hacks, kedadeyan kasebut nandheske kabutuhan keamanan sing luwih apik ing industri cryptocurrency lan pentinge protokol sing kuat kanggo nglindhungi aset digital.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -