News CryptocurrencyRevolutionizing T Dompet: SK Telecom's Aptos Move

Revolutionizing T Dompet: SK Telecom's Aptos Move

Panyedhiya seluler terkemuka Korea Selatan, SK Telecom, wis gabung karo Aptos lan Atomrigs Lab kanggo ningkatake layanan dompet Web3, sing diarani 'dompet T'.

Ing nganyari LinkedIn anyar, raksasa telekomunikasi nuduhake yen kolaborasi iki kabeh babagan nguatake hubungan karo pamblokiran populer lan aplikasi desentralisasi, kanthi dompet T dadi tengah.

Usaha iki karo Aptos nandhani pambukaan SK Telecom ngluwihi blokir berbasis Ethereum, amarga katon ngetok teknologi blockchain MoveVM inovatif Aptos kanggo nggawe layanan Web3 luwih ramah pangguna kanggo kabeh wong.

"Ekosistem aplikasi desentralisasi (dApp) sing janji Aptos disetel kanggo menehi nilai nyata kanggo pangguna," ujare perusahaan. "Kanthi Aptos, kita siap nggawe langkah penting kanggo nyederhanakake akses menyang Web3 kanggo pamirsa sing luwih akeh."

Co-founder lan CTO Aptos, Avery Ching, uga nuduhake kasenengan babagan perintis pengalaman Internet anyar sing didhukung dening teknologi pamblokiran, nyorot potensial wektu nanggepi cepet, kemampuan pangolahan paling dhuwur, lan operasi perusahaan sing kuat.

Kabar iki diterusake ing kolaborasi SK Telecom karo CryptoQuant wulan kepungkur kanggo ngluncurake dompet T, aplikasi seluler sing ngidini pangguna nyimpen token digital kanthi aman. Sadurungé ing Agustus, perusahaan telekomunikasi uga kerja sama karo Polygon Labs kanggo ngembangake ekosistem Web3, kaya sing dilaporake dening CoinDesk.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -