News CryptocurrencySpot Bitcoin ETFs Kontrol 3.3% saka Total Supply

Spot Bitcoin ETFs Kontrol 3.3% saka Total Supply

Peluncuran dana ijol-ijolan Bitcoin (ETF) wis nyebabake diskusi babagan masa depan Bitcoin lan kasedhiyan. Nalika regane durung katon owah-owahan langsung, lampu ijo kanggo Bitcoin ETF wis nyebabake owah-owahan sing penting, karo institusi finansial utama kaya BlackRock, manajer aset paling gedhe ing saindenging jagad, wiwit nglumpukake luwih akeh Bitcoin liwat ETF kasebut.

Pamindhahan iki nyebabake optimisme yen minat sing akeh saka investor saben dina ing Bitcoin ETF bisa ningkatake rega ing mangsa ngarep.

A analisis anyar sing dicethakaké ana 11 entitas sing wis disetujoni kanggo kurban spot Bitcoin ETFs saiki kontrol babagan 3.3% kabeh Bitcoin saiki kasedhiya.

Dhaptar panyedhiya Bitcoin ETF sing mentas disetujoni iki kalebu jeneng gedhe kaya Grayscale, BlackRock, Fidelity, lan sawetara liyane, nuduhake kapentingan sing signifikan saka institusi keuangan sing biso dipercoyo.

Minangka tokoh paling anyar, ana 19.61 yuta Bitcoin ing sirkulasi.

Nanging, komunitas crypto nggegirisi karo prediksi babagan carane acara halving Bitcoin sing bakal teka ing wulan April bisa mengaruhi rega lan kasedhiyan. Acara iki, sing ngethok ganjaran kanggo pertambangan Bitcoin ing setengah saben patang taun, wis samesthine kanggo ngurangi jangkah ing Bitcoins anyar digawe, saéngga mbatesi pasokan.

Ing 10 Januari, SEC nyetujoni 11 aplikasi kanggo spot Bitcoin ETFs, nambah antisipasi kenaikan rega. Nanging, bertentangan karo pangarepan, nilai Bitcoin mudhun udakara 10% sawise disetujoni.

Ing 16 Januari, Ketua SEC Gary Gensler menehi komentar babagan persetujuan spot Bitcoin ETFs, nyaranake ngenalake tingkat sentralisasi kanggo Bitcoin sing bertentangan karo prinsip pendiri. Dheweke ngelingake yen iki bisa nyebabake spekulasi luwih akeh lan nambah volatilitas pasar sing wis ora bisa ditebak.

sumber

wewaler:

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -