News CryptocurrencySpot Bitcoin ETF Issuers Boost Holdings dening 10,667 BTC ing Fifth Trading...

Spot Bitcoin ETF Issuers Boost Holdings dening 10,667 BTC ing Dina Dagang Kalima

Ing dina dagang kaping lima, sing ngetokake sekuritas Spot Bitcoin exchange-traded fund (ETF) nambah kepemilikan crypto kanthi net 10,667 Bitcoin, amarga volume dagang terus meningkat. Miturut data sing diklumpukake dening akun Twitter CC15Capital (biyen X), tanggal 17 Januari, dheweke nambahake total $ 440 yuta Bitcoin menyang portofolio. Utamane, BlackRock's ETF mimpin dalan kanthi akuisisi 8,700 BTC, regane meh $ 358 yuta.

Data kumulatif kasebut nuduhake yen, ora kalebu Grayscale, sangang ETF wis tuku bareng-bareng cedhak 68,500 BTC wiwit diwiwiti, saiki kira-kira $ 2.8 milyar.

Nanging, momentum positif saka akuisisi Bitcoin sing gegandhengan karo ETF diganggu dening arus metu saka Grayscale Bitcoin Trust (GBTC), sing ngetokake 10,824 BTC, padha karo $ 445 yuta. Wiwit konversi dadi spot ETF tanggal 11 Januari, meh 38,000 BTC wis metu saka GBTC.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -