News CryptocurrencySpot Bitcoin ETF ngluwihi $ 10 Milyar AUM, Sinyal Kapercayan Pasar Kuwat

Spot Bitcoin ETF ngluwihi $ 10 Milyar AUM, Sinyal Kapercayan Pasar Kuwat

Tanggal 9 Februari, prestasi sing signifikan dirayakake dening Bitcoin spot Exchange-Traded Funds (ETFs), amarga padha tekan $ 10 milyar monumental ing aset ing manajemen (AUM) sawise 20 dina dagang wiwitan. Data sing dipikolehi saka BitMEX Research nyorot aliran mlebu sing akeh $ 2.7 milyar menyang sangang ETF kasebut ing tanggal 9 Januari, kanthi dana IBIT BlackRock mimpin paket kasebut kanthi ngatur $ 4 milyar regane Bitcoin. Dipuntedahaken rapet, FBTC Fidelity ngatur liwat $3.4 milyar ing aset Bitcoin. Kajaba iku, dana ARK 21Shares ngluwihi tandha milyar dolar, nyakup kira-kira $1 milyar ing Bitcoin ing portofolio. Beda, GBTC Grayscale ngalami aliran metu total $6.3 milyar sajrone sasi sadurunge, kanthi tanggal 9 Februari nandhani aliran metu saben dina paling murah $51.8 yuta wiwit konversi.

Analis Bloomberg Eric Balchunas menehi komentar babagan daya tahan dana kasebut, utamane amarga nyuda arus metu saka GBTC, nuduhake tren penguatan ing antarane sangang Bitcoin ETF. Ing wulan-wulan sing bakal teka bakal nyekseni kenaikan aliran masuk ETF amarga entitas dagang ngrampungake penilaian babagan produk investasi kasebut. Rega Bitcoin nuduhake stabilitas ing ndhuwur tingkat dhukungan teknis lan on-chain ing Januari, kaya sing diterangake dening ARK Invest, sing uga negesake perspektif bullish babagan potensial Bitcoin kanggo ngganti emas minangka aset sing disenengi ing strategi nyegah risiko. Analisis iki didhukung dening eskalasi rega Bitcoin relatif marang emas, nyaranake tren terus integrasi Bitcoin menyang pasar finansial ing tengah-tengah owah-owahan kondisi macroeconomic, kalebu cooling inflasi lan Rising tarif nyata.

Komisi Sekuritas lan Bursa AS (SEC) menehi sanksi aplikasi Bitcoin ETF saka macem-macem perusahaan kalebu ARK 21Shares, Invesco Galaxy, VanEck, WisdomTree, Fidelity, Valkyrie, BlackRock, lan Grayscale tanggal 10 Januari, menehi tandha wayahe penting luwih saka sepuluh taun wiwit. aplikasi dhisikan dening Cameron lan Tyler Winklevoss ing 2013 kanggo Winklevoss Bitcoin Trust. Tonggak sejarah iki nandheske panriman lan integrasi Bitcoin sing akeh ing ekosistem finansial tradisional, nggambarake lanskap sing berkembang kanggo manajemen aset digital.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -