News CryptocurrencySpanyol Nggawe Aturan Pajak Crypto Anyar

Spanyol Nggawe Aturan Pajak Crypto Anyar

Spanyol bubar wis ngleksanakake peraturan pajak cryptocurrency anyar, prentah sing warga nyampekano informasi itungan digital ing platform internasional. Agensi Administrasi Pajak Spanyol, sing dikenal minangka Agencia Tributaria, wis ngenalake Formulir 721 khusus kanggo nglaporake aset virtual sing dianakake ing luar negeri.

Miturut aturan kasebut, wajib pajak individu lan bisnis ing Spanyol kudu ngumumake nilai aset cryptocurrency sing dianakake ing platform manca wiwit tanggal 31 Desember. Jangka wektu kanggo deklarasi iki diwiwiti tanggal 1 Januari 2024, lan rampung ing pungkasan Maret 2024. Kewajiban iki ditrapake kanggo wong sing duweni ngluwihi €50,000. Kanggo cryptocurrencies sing ditahan ing dompet pribadi, formulir pajak kasugihan sing wis ana, Formulir 714, kudu digunakake.

Inisiatif iki minangka bagean saka upaya Agencia Tributaria kanggo ngawasi lan ngetrapake aset mata uang digital kanthi luwih efektif. Ing April 2023, agensi kasebut ngirim 328,000 kabar menyang warga sing durung nglaporake aset mata uang kripto, mundhak signifikan saka 150,000 peringatan ing taun sadurunge. Peningkatan bebaya iki nyoroti upaya intensif agensi kanggo ngetrapake hukum pajak cryptocurrency.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -