News CryptocurrencySingapura Ngencengi Peraturan Dagang Crypto kanggo Nglindhungi Investor Eceran

Singapura Ngencengi Peraturan Dagang Crypto kanggo Nglindhungi Investor Eceran

Singapura Otoritas Moneter ngenalake langkah-langkah anyar kanggo nyegah perdagangan cryptocurrency ritel, kanthi fokus kanggo nglindhungi pelanggan saka risiko aset spekulatif. Langkah-langkah kasebut, sing diumumake tanggal 23 November, kalebu nglarang bisnis crypto nyedhiyakake insentif kaya token gratis kanggo ndhaptar, amarga bisa ngrusak pertimbangan pelanggan ritel. Senadyan umume responden nentang larangan kasebut ing konsultasi, Otoritas kasebut ujar manawa insentif kasebut bisa mbujuk wong dagang tanpa ngerti risiko kasebut.

Kajaba iku, bisnis ora bakal bisa menehi margin utawa leverage transaksi kanggo pelanggan, lan nampa kertu kredit lokal kanggo transaksi crypto uga bakal dilarang. Iki kanggo nyegah akses gampang kanggo pembiayaan utang kanggo pelanggan ritel. Aturan kasebut bakal ditindakake kanthi bertahap wiwit pertengahan 2024.

Pamindhahan iki nderek introduksi peraturan anyar ing Singapura kanggo sing ngetokake sekuritas stablecoin sing ana gandhengane karo dolar Singapura utawa mata uang G10. Peraturan kasebut nyakup aspek kaya stabilitas, modal, penebusan, lan pambocoran asil audit. Mung sing ngetokake sekuritas sing nyukupi kabeh kritéria bakal diakoni minangka "stablecoin sing diatur MAS."

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -