News CryptocurrencyPermintaan USDT sing signifikan dening Tether kanggo Peningkatan Likuiditas, Aktivitas Paus Nambah Bullish...

Permintaan USDT sing signifikan dening Tether kanggo Peningkatan Likuiditas, Aktivitas Paus Nambah Sentimen Crypto Bullish

CEO Tether, Paolo Ardoino, nerangake manawa ana acara minting sing penting ing kas perusahaan kanggo tujuan stocking. Kangge, para penggemar crypto spekulasi tren bullish, amarga transaksi USDT sing akeh dening paus. Tanggal 22 November, Whale Alert nyathet nggawe $1 milyar USDT ing treasury Tether, nyebabake diskusi antarane panyengkuyung crypto babagan tambah investasi ing cryptocurrencies lan potensial munggah ing prices token, menehi tandha ing pasar sapi sing bakal teka.

Ardoino nanggapi perkembangan kasebut, njlentrehake manawa minting kasebut dimaksudake kanggo nambah likuiditas USDT ing pamblokiran Tron. Dheweke nyatakake yen dana iki bakal digunakake kanggo panjaluk penerbitan ing mangsa ngarep ing platform desentralisasi Justin Sun. Ing wektu sing padha, firma analisis rantai LookOnChain nganakake paus crypto tartamtu sing entuk luwih saka $1.1 milyar USDT sajrone 30 dina, wiwit tanggal 20 Oktober nganti 21 November.

Paus iki wis aktif nransfer sawetara dana kasebut menyang ijol-ijolan kaya Binance, Coinbase, Kraken, lan OKX, bisa uga kanggo tuku cryptocurrencies sing ditawakake ing ijol-ijolan kasebut. Tumindak kasebut umume dianggep minangka pratandha bullish, nuduhake yen investor sing pinter nglumpukake token kanggo nunggu owah-owahan rega sing akeh. Ing wektu nglaporake, kapitalisasi pasar USDT mundhak dadi $88 milyar, mundhak $20 milyar wiwit awal 2023, miturut data Coingecko.

Crypto.news ngrujuk laporan sing nuduhake yen arus masuk aset digital ing taun 2023 wis ngluwihi ing taun 2022, didorong dening mundhake permintaan kanggo produk investasi crypto. Coinshares nyorot aliran dana paling dhuwur menyang pasar crypto wiwit Juli 2022.

Kajaba iku, pasar crypto wis entuk keuntungan sing didhukung dening pangarepan yen Komisi Sekuritas lan Bursa AS bisa uga bakal menehi tandha titik Bitcoin ETF. Para ahli percaya persetujuan iki bisa nyalurake milyaran menyang pasar Bitcoin (BTC).

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -