News CryptocurrencyEclipsing Ethereum: Skalabilitas Superior Shibarium Dicethakaké

Eclipsing Ethereum: Skalabilitas Superior Shibarium Dicethakaké

Shytoshi Kusama lan Kaal Dhairya, pangembang utama kanggo Shiba Inu, bubar nampilake skalabilitas Shibarium sing nyengsemake, solusi skala Layer 2 cryptocurrency, nandheske kacepetan pangolahan transaksi sing dhuwur.

Kanggo nyedhiyakake sawetara konteks, anggota komunitas Shiba Inu melu diskusi ing platform X wingi, mbandhingake Ethereum lan Shibarium.

Sajrone diskusi iki, pangguna sing jenenge Clifford ing platform X nyathet yen biaya transaksi Ethereum udakara $31.62, luwih dhuwur tinimbang biaya Shibarium $0.043 saben transaksi. Senajan ragad nyata kanggo Ethereum luwih murah ing $1.33, iku isih luwih akeh tinimbang Shibarium.

Penggemar liyane nyorot efektifitas biaya lan skalabilitas unggul Shibarium dibandhingake karo Ethereum. Padha nuding metu sing nalika Ethereum ngatur watara 13-14 transaksi per detik, Shibarium bisa proses kaping lima nomer ing wektu sing padha.

Sing nggumunake, pangembang utama Shiba Inu, Shytoshi Kusama, gabung karo obrolan kasebut, nyatakake yen Shibarium bisa nangani nganti 200 transaksi per detik.

Kaal Dhairya ndhukung statement Kusama, nandheske yen tingkat pangolahan Shibarium saiki tekan 200 transaksi per detik, amarga watesan blok sing ana kanggo transaksi tartamtu.

Nanging, Dhairya nedahake manawa potensial Shibarium ngluwihi 200 transaksi per detik. Dheweke nyebutake rencana ngedongkrak kemampuan pangolahan Shibarium, supaya bisa ngatur luwih akeh transaksi ing garpu hard sing bakal teka.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -