News CryptocurrencySEC Ngadhepi Kemungkinan Sanksi ing Kasus Kotak Utang, Hakim Warns

SEC Ngadhepi Kemungkinan Sanksi ing Kasus Kotak Utang, Hakim Warns

Hakim Distrik Amerika Serikat Robert Shelby wis nerbitake bebaya marang pengacara saka Komisi Sekuritas lan Bursa (SEC), menehi saran manawa dheweke bisa nemoni paukuman amarga nggawe pernyataan sing bisa mblusukake ing tumindak hukum marang Digital Licensing Inc., uga dikenal minangka DEBT Box, a perusahaan cryptocurrency.

Tindakan hukum iki, sing diajukake ing pengadilan federal ing Utah, nuduh Box DEBT ngapusi investor kanthi kira-kira $ 50 yuta liwat adol sekuritas sing ora kadhaptar sing diarani "lisensi simpul." Putusan Hakim Shelby nemokake inconsistencies sing signifikan ing kasus SEC. Kaping pisanan, SEC, dipimpin dening pengacara Michael Welsh, ngyakinake pengadilan kanggo beku aset DEBT Box kanthi ngaku yen perusahaan kasebut pindhah menyang Dubai kanggo nyingkiri peraturan AS. Nanging, banjur dicethakaké manawa pratelan kasebut ora akurat, amarga ora ana penutupan akun bank, lan transfer jaban rangkah $ 720,000 sing diduga minangka transaksi domestik.

Hakim Shelby nyatakake keprihatinan babagan tumindak para pengacara SEC, amarga misrepresenting fakta lan kegagalan anggota tim liyane kanggo mbenerake ketidakakuratan kasebut bisa uga nglanggar Aturan 11 (b) pengadilan federal, sing mbutuhake klaim faktual sing didhukung dening bukti. Akibaté, Shelby ngetokake "show cause order," nuntut SEC menehi alasan kenapa dheweke ora kudu nemoni paukuman kanggo tumindak kasebut.

Nambahake kerumitan kasus kasebut, laporan saka TRM Labs ndhukung pratelan utama SEC yen DEBT Box wis ngapusi investor babagan token pertambangan. Penasihat pertahanan durung ngetokake statement babagan perkara iki, lan SEC wis ngakoni pesenan kasebut, arep nanggapi sajrone rong minggu sing ditemtokake dening Hakim Shelby.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -