News CryptocurrencySEC Ngakoni Kesalahan ing Tuntutan Kotak Utang

SEC Ngakoni Kesalahan ing Tuntutan Kotak Utang

Direktur Penegakan SEC Gurbir Grewal ngakoni yen pengacara federal ora ketemu standar samesthine ing tuntutan hukum marang cryptocurrency wiwitan Digital Licensing. Diakoni iki ngetutake kritik saka pengadilan Utah.

US Komisi Aman lan Exchange (SEC) ngakoni nggawe statement palsu ing tumindak penegakan marang perusahaan blockchain DEBT Box, nuduh dheweke ngapusi investor meh $ 50 yuta. Sajrone pangrungon 28 Juli 2023, pengacara SEC ora sengaja nggawe pernyataan sing salah, sing ora dibenerake sanajan kesalahan kasebut ditemokake.

Kanggo nanggepi dhawuhe Hakim Robert J. Shelby, SEC ngajokake dokumen 27-kaca sing ngatasi tuntutan sing nyasarké kanggo ngupayakake perintah larangan marang Box DEBT. Perusahaan kasebut nawakake lisensi simpul kanggo penghasilan pertambangan tanpa mbutuhake persiyapan pertambangan sing nyata, nanging SEC ngaku DEBT Box kanthi palsu nampilake dhewe minangka bisnis sing sah.

SEC nuduh Kotak Utang kanggo mindhah aset ing luar negeri sajrone pengadilan kanggo ngindhari yurisdiksi hukum AS. Senajan prentah restraining pisanan diwenehake, nanging banjur dicabut ing Oktober.

Grewal nyatakake yen SEC ngetrapake langkah-langkah koreksi, kalebu latihan staf lan menehi pengacara senior kanggo kasus kasebut. Senadyan iki, SEC nentang sanksi lan mbantah supaya tetep beku aset perusahaan.

Kahanan kasebut nyebabake reaksi ing komunitas crypto, nyorot pendekatan agresif SEC ing pimpinan Gary Gensler, sing dianggep luwih milih tuntutan hukum babagan peraturan sing jelas.

Coinbase nyuwun marang SEC kanggo nggawe aturan definitif babagan cryptocurrencies, nanging panjaluk kasebut ditolak, kanthi peraturan finansial sing ana dianggep cukup kanggo ngawasi aset digital.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -