News CryptocurrencyRipple Nyetel Tahap kanggo Potensi XRP ETF

Ripple Nyetel Tahap kanggo Potensi XRP ETF

Ripple (XRP) katon minangka dhasar kanggo dana perdagangan ijol-ijolan (ETF) XRP potensial ing mangsa ngarep.

Perusahaan bubar ngiklanake lowongan kanggo Manajer Senior kanggo Pembangunan Bisnis, nemtokake tanggung jawab penting minangka inisiatif utama sing ana hubungane karo ETF cryptocurrency karo klompok dagang internal lan mitra eksternal. Pamindhahan iki wis nyebabake diskusi ing sektor cryptocurrency babagan apa Ripple nyetel strategi kanggo selaras karo donya dinamis crypto.

Pergeseran strategis iki kedadeyan nalika Ripple melu perang hukum sing signifikan karo Komisi Sekuritas lan Bursa AS (SEC). Konfrontasi iki dipercaya bisa nyebabake peraturan sing luwih jelas lan mbukak dalan kanggo disetujoni ETF crypto tambahan, kalebu sing ngluwihi ETF titik Bitcoin saiki.

Pengamat ing bidang analisis crypto lan jurnalisme wis cepet nganalisis implikasi pangembangan iki. Tanggal 27 Januari, platform analisis mata uang digital, Good Morning Crypto, nyorot pentinge rincian iki ing dhaptar proyek Ripple. Sawise iki, Eleanor Terrett saka Fox Business menehi komentar babagan kiriman kasebut, menehi saran manawa nyewa iki bisa dadi langkah awal kanggo ngluncurake XRP ETF. Nanging, dheweke uga nyorot kabutuhan kanggo Ripple futures ETF minangka prekursor kanggo persetujuan XRP spot ETF, nyatakake conto sing disetujoni dening persetujuan Bitcoin berjangka ing Chicago Mercantile Exchange (CME), sing penting kanggo endorsement SEC saka Bitcoin spot ETF .

Colin Wu, wartawan cryptocurrency, resonated karo views Terrett, underlining pentinge listing proyek iki ing hubungan kanggo aplikasi samesthine kanggo XRP ETF.

James Seyffart saka Bloomberg sadurunge nedahake kabutuhan listing XRP berjangka ing ijol-ijolan derivatif sing signifikan kaya CME sadurunge XRP ETF bisa entuk persetujuan SEC. Iki amarga duwe XRP ing CME bakal nyedhiyakake dhasar kanggo ETF, ngrampungake kritéria utama kanggo endorsemen kasebut.

Senadyan perkembangan kasebut, kinerja pasar XRP nggambarake tantangan sing diadhepi ing tengah-tengah kahanan sing durung mesthi peraturan. Miturut CoinGecko, nilai XRP wis suda luwih saka 16% sajrone 30 dina kepungkur, kanthi penurunan 7.3% sajrone rong minggu kepungkur lan penurunan 3.2% ing minggu kepungkur. Nanging, ana munggah tipis 1% ing rega ing 24 jam pungkasan, diiringi volume dagang $637.9 yuta.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -