News CryptocurrencyRealOpen Revolutionizes Real Estate

RealOpen Revolutionizes Real Estate

RealOpen saiki wis operasional, nawakake cara anyar kanggo tuku real estate nggunakake cryptocurrency.

Kaya sing dilaporake sacara eksklusif ing crypto.news, para pendiri platform kasebut nuduhake manawa ngatasi tantangan utama kanggo para pemegang crypto sing pengin tuku properti. Ngilangi biaya lan watesan penarikan ijol-ijolan umum, nyuda slippage perdagangan gedhe, lan ngilangi kabutuhan kanggo golek penjual sing ramah crypto.

Pengamat industri percaya yen debut iki bisa dadi kesempatan sing penting kanggo para investor crypto sing ndeleng pasar real estate. Senadyan évolusi, real estate tetep dadi investasi sing dianggep banget amarga ana hubungane karo stabilitas finansial.

RealOpen menehi kesempatan unik kanggo nandur modal ing real estate global, ora diwatesi dening kompatibilitas crypto bakul utawa konversi rumit liwat ijol-ijolan umum. Pangguna bisa njelajah opsi ing macem-macem lokasi kaya Abu Dhabi, California, lan Inggris, tanpa watesan geografis.

Kanggo nggunakake RealOpen, investor nggawe akun, konfirmasi identitas, lan nampa RealScore kanggo nemtokake kapasitas tuku. Dheweke banjur bisa nerusake minangka panuku awis ing proses tuku properti.

Secara historis, kanggo pamilik crypto, mlebu sektor iki angel banget. Umume bakul lan pangembang luwih seneng awis amarga ora bisa utawa ora gelem nangani cryptocurrency.

Rampung perjanjian tuku awis iku penting. Ing tahap pendanaan, investor nransfer crypto menyang akun RealOpen.

Minangka broker utama, RealOpen ijol-ijolan cryptocurrency kanggo fiat liwat meja aman, off-market, off-chain, over-the-counter (OTC) ing transaksi siji, nyegah slippage umum ing pesenan gedhe.

Fitur utama RealOpen kalebu ngidini investor tuku properti minangka panuku awis, langsung nggunakake kepemilikan crypto. Iki ngidini akses menyang macem-macem investasi real estate.

Utamane, perdagangan RealOpen ora nandhang suda rega. Ing ijol-ijolan umum, dodolan crypto gedhe asring nyebabake slippage sing signifikan ing pungkasan perdagangan. Pendekatan RealOpen bisa ngirit para panuku nganti 10% saka biaya omah.

Platform kasebut uga ngatasi masalah penarikan lan watesan perdagangan sing ditemokake ing umume ijol-ijolan. Ora ana watesan ing RealOpen, nggampangake tuku gedhe.

RealOpen nyederhanakake tuku real estate kanggo sing duwe crypto, supaya bisa tuku properti kanthi transfer crypto siji. Kanggo kabeh pihak sing melu, kayata makelar lan pemilik properti, panuku katon minangka panuku awis konvensional.

Kanggo klien, RealOpen nawakake cara sing efisien kanggo mbiayai tuku tanpa wektu tundha, biaya sing gedhe banget, kerugian slippage, utawa watesan penarikan. Ateges, nggawe jalur cepet kanggo para pemegang crypto ing pasar real estate.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -