News CryptocurrencyTren Pasar Poligon lan Optimisme Ditengah Munggah Ethereum

Tren Pasar Poligon lan Optimisme Ditengah Munggah Ethereum

Polygon (MATIC) lan Optimisme (OP), loro mata uang digital lapisan 2 sing misuwur, saiki mimpin tren pasar, nggedhekake fokus ing platform dhasare, Ethereum (ETH). Pergeseran perhatian iki kedadeyan amarga para investor ngarepake Ethereum duweni potensi ngluwihi cryptocurrency utama, Bitcoin.

Ing ruang cryptocurrency, Polygon lan Optimisme wis muncul minangka ahli waris sing signifikan. Bubar, MATIC ngalami penurunan 1% ing rega saben dinane nanging mundhak 31% ing minggu iki, dagang ing $1.02 nalika laporan iki. Ing sisih liya, OP dadi salah sawijining pemain paling apik, kanthi lonjakan 18% sing nyengsemake sajrone sedina. Lonjakan iki nyebabake kenaikan 70% sing signifikan ing nilai kepemilikan Optimisme sajrone minggu kepungkur.

sumber

wewaler: 

Blog iki mung kanggo tujuan pendidikan. Informasi sing ditawakake dudu saran investasi. Mangga tansah nindakake riset dhewe sadurunge nandur modal. Sembarang panemu sing ditulis ing artikel iki dudu rekomendasi manawa cryptocurrency tartamtu (utawa token / aset / indeks cryptocurrency), portofolio cryptocurrency, transaksi, utawa strategi investasi cocok kanggo individu tartamtu.

Aja lali gabung karo kita Saluran Telegram kanggo Airdrops lan Update paling anyar.

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -