News CryptocurrencyMicroStrategy Tekan Dhuwur Ora Katon Wiwit 2021

MicroStrategy Tekan Dhuwur Ora Katon Wiwit 2021

MicroStrategy, perusahaan antusias babagan Bitcoin, weruh Enggo bareng (NASDAQ: MSTR) mungkasi ndhuwur $500 ing Black Friday, tekan tingkat ora katon wiwit Desember 2021. Nilai pasar tenan tekan $7.33 milyar, minangka kacarita dening New York basis, teknologi - bursa saham fokus.

Strategi perusahaan kanggo njaga portofolio Bitcoin sing substansial wis mbayar. Sanajan miwiti taun kanthi mundhut seprapat, rega sahame tikel kaping pindho sajrone sewulan. MicroStrategy, miturut pimpinan pendiri lan ketua Michael Saylor, sing wiwit nandur modal ing Bitcoin ing Agustus 2020 minangka pangayoman inflasi, saiki dadi pamilik Bitcoin institusional paling gedhe.

Michael Saylor, ngomong karo CNBC, nyatakake optimisme babagan 12 wulan sabanjure. Dheweke ngarepake panjaluk sing mundhak lan nyusut pasokan kanggo Bitcoin, kahanan sing dianggep durung ana ing sejarah Wall Street.

Rejeki perusahaan terus saya mundhak. Ing wulan April, investasi Bitcoin MicroStrategy nguntungake. Rega Bitcoin mundhak ngluwihi $30,000. Akuisisi tambahan 1,045 Bitcoins, nggawa total 140,000, nyuda biaya rata-rata investasi Bitcoin $ 4 milyar dadi $ 29,803 saben koin.

Laporan penghasilan kuartal kaping pindho MicroStrategy kalebu biaya gangguan Bitcoin $ 24 yuta, nanging perusahaan kasebut bali menyang untung. Terus kanggo nandur modal ing Bitcoin, iku amassed 152,800 dhuwit recehan, rego watara $4.4 milyar.

Malah nalika Bitcoin pulih, saham perusahaan akeh nandur modal ing Bitcoin, kaya MicroStrategy, ngluwihi cryptocurrency, sing dhewe wis mundhak 87% kanggo taun kasebut.

Ing laporan kuartalan paling anyar ing awal November, MicroStrategy kacarita mundhut net $143.4 yuta, adoh luwih saka mundhut $27 yuta saka periode cocog taun sadurungé. Senadyan mangkono, perusahaan terus tuku Bitcoin, entuk 6,067 Bitcoin liyane kanthi rega $ 167 yuta.

MicroStrategy saiki nyekel sekitar 0.75% saka total Bitcoin ing sirkulasi.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -