News CryptocurrencyMarathon Digital Holdings Muncul minangka Penambang Bitcoin Amerika Utara sing Utama

Marathon Digital Holdings Muncul minangka Penambang Bitcoin Amerika Utara sing Utama

Marathon Digital Holdings wis nguatake posisi minangka penambang Bitcoin sing diperdagangkan umum ing Amerika Utara kanthi ngasilake 1,187 BTC ing November. Prestasi iki nambah total awis sing ora diwatesi lan kepemilikan Bitcoin dadi $ 802.3 yuta.

Ing tonggak sejarah sing signifikan, perusahaan kasebut uga nambah tingkat hash energi domestik kanthi 20% nganti tekan 23.1 exahashes, ngrampungake energisasi fasilitas kasebut ing Garden City, Texas. Nanging, produksi Nopember rada nolak dibandhingake Oktober, utamane amarga kenaikan 9% ing kesulitan jaringan.

Perlu dicathet yen produksi iki kalebu kontribusi saka usaha patungan ing Abu Dhabi lan Paraguay. Ing Amerika Serikat piyambak, perusahaan ditambang 1,151 Bitcoin, kanthi biaya transaksi kira-kira 12% saka total iki.

Ing tanggal 30 November, Marathon nyekel 14,025 Bitcoin sing ora diwatesi. Kanggo nutupi biaya operasional, perusahaan adol 700 Bitcoins, sing makili 59% saka produksi saben wulan. Salajengipun, awis lan setara awis sing ora diwatesi ngalami wutah sing signifikan, nganti total $ 273.1 yuta ing pungkasan November. Iki imbangan gabungan saka awis ora diwatesi lan Bitcoins tambah saka $620.3 yuta kanggo $802.3 yuta liwat Course saka sasi.

Strategi finansial perusahaan fokus kanggo nyiapake acara halving jaringan Bitcoin sing bakal teka lan ngupayakake kesempatan strategis, kalebu konsolidasi industri potensial.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -