News CryptocurrencyJaringan Manta ngadhepi serangan DDoS utama

Jaringan Manta ngadhepi serangan DDoS utama

Manta Network, digawe kanthi inovatif dening P0xeidon Labs minangka solusi blockchain lapisan-2, bubar nuduhake daya tahan kanthi efektif nglawan penolakan sing disebarake sing signifikan-serangan saka-layanan (DDoS)..

Tantangan iki muncul bebarengan karo introduksi token jaringan ing macem-macem platform dagang sing misuwur. Co-founder P0xeidon Labs, Kenny Li, nyorot tanggal 18 Januari yen jaringan kasebut ngalami lonjakan luar biasa ing panjalukan panggilan prosedur remot (RPC), kanthi total 135 yuta.

Li nggambarake kahanan iki minangka "serangan sing kuat lan strategis." Senadyan mangkono, dheweke ngonfirmasi keamanan sing ora owah saka operasi pamblokiran, njamin keamanan kabeh aset. Nanging, dheweke nyathet, gangguan sementara ing komunikasi antarane aplikasi lan sistem pamblokiran.

Pesen Li marang masyarakat minangka salah sawijining tekad lan rasa syukur: "Kita teguh ing perjalanan. Lelampahan bangunan telung taun kita terus-terusan, lan visi kita tetep tanpa awan. Dhukungan terus sampeyan dihargai banget.

Wektu serangan DDoS iki bebarengan karo wiwitan token Manta ing pirang-pirang platform ijol-ijolan, kalebu jeneng kondhang kayata Binance, Bithumb, lan KuCoin. Nganyari paling anyar nuduhake rega token Manta ing $ 2.27, tekan nilai pasar sing diencerake $ 2.2 milyar. Salajengipun, volume dagang saya mundhak nganti meh $861 yuta sajrone 24 jam kepungkur.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -