News CryptocurrencyKraken Negesake Kesucian ing Wake of SEC Legal Action

Kraken Negesake Kesucian ing Wake of SEC Legal Action

Exchange Cryptocurrency Kraken wis nyatakake yen operasine tetep ora kena pengaruh sawise tuntutan hukum sing diajukake dening Komisi Sekuritas lan Bursa AS (SEC), sing digambarake minangka "salah" lan "malapetaka." Tuntutan kasebut, diarahake marang perusahaan induk Kraken, Payward lan Payward Ventures, nuduh dheweke minangka platform dagang online sing ora kadhaptar.

Kraken negesake ing kirim blog yen tumindak hukum iki ora mengaruhi layanan lan negesake maneh pengabdian kanggo pelanggan lan mitra AS lan internasional. Tuntutan iki minangka bagean saka pola tumindak sing luwih akeh dening SEC marang ijol-ijolan crypto liyane kaya Coinbase lan Binance, sing dituduh ngoperasikake ijol-ijolan sekuritas sing ora diatur. Ing pangembangan sing kapisah, Departemen Kehakiman AS dilaporake ngupayakake luwih saka $ 4 milyar saka Binance ing pemukiman potensial kanggo ngrampungake penyelidikan sing terus-terusan, kaya sing dilaporake dening Bloomberg.

Kraken nandheske yen complaint SEC ora kalebu panyokro bowo penipuan. Perusahaan kasebut njlentrehake manawa ora ana tuduhan manipulasi pasar, kerugian pelanggan amarga peretasan utawa keamanan sing dikompromi, nglanggar tugas fiduciary, skema ponzi, cadangan sing ora nyukupi, utawa salah urus dana klien. Iku banget nglawan pratelan SEC manawa produke minangka kontrak investasi, menehi label pernyataan iki ora bener, palsu, lan mbebayani.

Chief Policy Officer Coinbase, Faryar Shirzad, ngomentari kahanan, nandheske pentinge nglamar hukum nyata ing governance, prinsip kang dianggep minangka dhasar kanggo sistem hukum Amerika lan penting kanggo legitimasi pamaréntah.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -