News CryptocurrencyHakim Mungkasi Owah-owahan Kepemilikan ing Purwaning Dumadi Ing DCG

Hakim Mungkasi Owah-owahan Kepemilikan ing Purwaning Dumadi Ing DCG

Ing nganyari hukum sing misuwur, hakim wis mutusake manawa Digital Currency Group (DCG) ora bisa ngganti kepemilikan ing anak perusahaan, Genesis, nganti DCG kasil metu saka bangkrut. Kaputusan iki dirancang kanggo nglindhungi Genesis, kang bagéan saka klompok tax consolidated DCG, lan nawakake kaluwihan tartamtu kanggo kreditur cryptocurrency sak bangkrut sawijining.

Langkah-langkah perlindungan kasebut bakal tetep ditindakake nganti rencana kebangkrutan Bab 11 ditindakake kanthi efektif utawa yen kebangkrutan kasebut pindhah menyang kasus Bab 7, sing tegese likuidasi bisnis kasebut.

Wiwit pungkasan November, Genesis wis nyengkuyung supaya DCG nahan luwih saka 80% kepemilikan. Iki penting banget kanggo njaga regane kapentingan perusahaan induk ing kerugian operasi net federal (NOL) ing DCG Group. NOL carryforwards minangka keuntungan pajak sing ngidini Genesus ngimbangi bathi ing mangsa ngarep kanthi kerugian sing kepungkur. Genesis nyatakake kerugian kasebut, sing jumlahe luwih saka $ 700 yuta, amarga kegagalan dana pager aset digital Three Arrows Capital kanggo mbayar utang saka Genesis Asia Pasifik.

Genesis ngajokake bangkrut ing Januari sawise ambruk FTX lan wis melu ing musuhan legal karo Gemini babagan program Earn dilereni soko tugas. Ketegangan finansial nyebabake penundaan program iki. Pertempuran hukum kalebu jumlah sing signifikan, karo Gemini ngupaya $ 1.1 milyar kanggo 230,000 Entuk pelanggan, lan Genesis nyoba mbalekake $ 689 yuta saka Gemini.

Kajaba iku, DCG, Genesis, lan Gemini ngadhepi tuntutan hukum saka Jaksa Agung New York, sing nuduh dheweke melu "skema penipuan" sing ana gandhengane karo produk Earn.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -