News CryptocurrencyJPMorgan's JPM Coin Diprediksi Bisa Ngatur Transaksi Saben $10B

JPMorgan's JPM Coin Diprediksi kanggo Ngatur Transaksi Saben $10B

JPMorgan Chase & Co duwe pangarepan dhuwur kanggo token digital, JPM Coin, prédhiksi bakal nangani transaksi saben dina sing senilai $10 milyar ing taun ngarep. Ramalan iki dituduhake dening Umar Farooq, Kepala Pembayaran Institusi Keuangan Global bank kasebut, sajrone wawancara ing Festival FinTech Singapura sing diliputi dening Bloomberg.

Farooq optimistis banget babagan masa depan JPM Coin, ngarepake mundhake volume transaksi sing signifikan, bisa nambah kaping lima nganti kaping sepuluh. Dheweke percaya yen token digital wis siap kanggo tuwuh kanthi cepet, kanthi ujar, "Kita pancene mikir bakal diwiwiti."

Saiki, minangka Takis Georgakopoulos, Kepala Pembayaran Global JPMorgan, kacarita, JPM Coin ngolah transaksi $ 1 milyar saben dina, utamane ing dolar AS. Jumlah iki, sanajan akeh, mung bagean cilik saka $ 10 triliun transaksi dolar AS sing dikelola JPMorgan saben dina.

JPM Coin dirancang kanggo ngaktifake pembayaran sing aman lan efisien ing dolar lan euro kanggo klien grosir, nggunakake jaringan pamblokiran pribadi. Bank kasebut ngrancang kanggo nggedhekake aplikasi token, njelajah potensial ing macem-macem sektor.

Pendukung teknologi Blockchain nyorot kemampuane kanggo nglakokake pembayaran cepet kanthi biaya sing luwih murah. Nanging, skalabilitas praktis buku digital ing aplikasi ing donya nyata isih diselidiki.

Ing ngarep, bank kasebut nimbang cara kanggo ngganti teknologi iki kanggo panggunaan ritel sing luwih jembar, kanthi tujuan nggawa efisiensi sing padha kanggo konsumen saben dinane.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -