News CryptocurrencyHong Kong nganut Spot Bitcoin ETFs

Hong Kong nganut Spot Bitcoin ETFs

Semangat kanggo Titik Bitcoin ETFs, wiwitane diobong ing AS, saiki wis tekan pesisir internasional, utamane Hong Kong. Ing kene, badan pangaturan wis nuduhake sikap sing ramah marang produk kasebut, sing ndadékaké perusahaan lokal saingan kanggo posisi pimpinan awal ing pasar sing berkembang iki.

Loro perusahaan manajemen aset sing misuwur ing Hong Kong, Value Partners Group lan Venture Smart Financial Holdings (VSFG), wis sarujuk kerja bareng. Kolaborasi kasebut nduweni tujuan kanggo ngenalake mekanisme investasi tradisional, nanging kanthi corak - iki bakal didhukung dening aset digital, sing cocog karo investor ritel lan institusi ing wilayah kasebut.

Ing ngarep agenda kasebut yaiku peluncuran potensial ETF sing nglacak nilai langsung Bitcoin (BTC). Inisiatif iki selaras karo statement sing dirilis menyang crypto.news.

June Wong, CEO Value Partners, nyatakake optimisme babagan nggunakake kerangka regulasi crypto-accommodating Hong Kong. Perusahaan kasebut pengin nggabungake keahliane sing ekstensif kanggo menehi cara sing transparan lan efisien kanggo para investor ngakses Bitcoin minangka kelas aset.

Lawrence Chu, Ketua ing VSFG, ndeleng pamindhahan iki minangka ngrebut kesempatan ing lanskap finansial sing berkembang kanthi cepet ing Hong Kong lan domain aset virtual sing luwih jembar sacara global. Joint venture wiwitane kalebu ngenalake Spot Bitcoin ETF menyang pasar Hong Kong, menehi investor kesempatan kanggo nggayuh aset digital paling penting ing donya liwat format ETF sing trep lan efektif.

Nanging, Mitra Nilai lan VSFG bisa uga ngadhepi persaingan sing ketat. Hong Kong wis siap ngluncurake Spot Bitcoin ETF dhewe ing pertengahan taun. Gary Tiu, kepala eksekutif lan kepala urusan regulasi OSL, nyathet yen pamrentah lokal terus maju menyang dhaptar produk kasebut ing bursa domestik.

Anggota parlemen Hong Kong wis nyengkuyung supaya cepet ngenalake Spot BTC ETF, sing diilhami dening peluncuran sukses ing AS miturut persetujuan SEC. Awal US Spot BTC ETFs nyumurupi aliran modal sing akeh sajrone rong minggu debut.

Wawasan industri saka HashKey ngandhakake yen udakara sepuluh dana pager siap kanggo ngenalake ETF spot crypto. Ing wektu sing padha, regulator sekuritas Hong Kong wis menehi tandha kanggo mbukak kesempatan kasebut kanggo investor lokal, nuduhake owah-owahan sing signifikan ing lanskap finansial wilayah kasebut.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -