News CryptocurrencyPanguwasa Hong Kong Nliti Hounax Crypto Exchange Tanpa Lisensi

Panguwasa Hong Kong Nliti Hounax Crypto Exchange Tanpa Lisensi

The Hong Kong Polisi lan Komisi Sekuritas lan Berjangka (SFC) nyelidiki Hounax, ijol-ijolan cryptocurrency sing ora dilisensi, sawise ngirim laporan penipuan 145. Kahanan iki muncul sawise keprigelan individu sing ana gandhengane karo penipuan cryptocurrency JPEX. Hounax, platform dagang aset virtual berbasis ing Hong Kong, wis keterlibatan ing skema tarik karpet, kanthi laporan lokal nyatakake kerugian sekitar HK $ 148 yuta saka 145 korban. SFC, ing pimpinan CEO Julia Leung, wis nampa 18 keluhan babagan Hounax, kalebu jumlah saka HK $ 12,000 nganti HK $ 10 yuta. Leung nandheske yen Hounax dudu platform sing dilisensi lan ora njaluk lisensi saka SFC, mbatesi kemampuan Komisi kanggo campur tangan langsung.

Konteks investigasi iki ditambah karo penahanan anyar ing Taiwan saka individu sing ana hubungane karo skandal JPEX, sing nyebabake kerugian meh $ 213 yuta. Penyelidikan JPEX sing isih ditindakake uga kalebu selebriti Taiwan sing dadi duta merek kanggo ijol-ijolan kasebut. Sawise kedadeyan kasebut, regulator Hong Kong samesthine bakal ngencengi peraturan cryptocurrency luwih lanjut, utamane amarga tuduhan anyar marang Hounax.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -