News CryptocurrencyHashKey Exchange: Bukak Aplikasi Dagang Eceran Anyar ing Hong Kong

HashKey Exchange: Bukak Aplikasi Dagang Eceran Anyar ing Hong Kong

HashKey Exchange, platform dagang cryptocurrency bosok ing Asia lan operasi metu saka Hong Kong, wis resmi mbukak aplikasi dagang eceran dina iki, nandhani expansion pinunjul saka layanan ing wilayah Hong Kong.

Sajrone obrolan karo The Block, COO HashKey, Livio Weng, nuduhake manawa Komisi Sekuritas lan Berjangka wis menehi lampu ijo kanggo ngluncurake aplikasi kasebut, nyukupi kabutuhan investor sing berpengalaman lan pedagang eceran kasual.

Debut app iki nderek platform kemampuan dagang eceran ing situs web wiwit 28 Agustus. Weng nyorot volume dagang substansial sing wis dialami wiwit katering kanggo pedagang eceran, nyathet yen ing tanggal 30 Oktober wae, platform kasebut weruh volume dagang munggah ing ndhuwur $100 yuta. Pasangan dagang BTC-USD, ETH-USD, BTC-HKD, lan ETH-HKD bebarengan nyumbang luwih saka $2.7 yuta kanggo angka iki.

Nekanake peran kritis aplikasi kanggo nggampangake perdagangan eceran, Weng ujar, "Adhedhasar temuan kita, udakara 85% pangguna luwih seneng dagang liwat aplikasi."

Ing cahya saka kedadeyan penipuan ijol-ijolan crypto JPEX anyar, Komisi Sekuritas lan Berjangka wis ngetrapake sikap regulasi sing luwih ketat marang ijol-ijolan crypto. Mung sasi iki, badan pangaturan ngumumake integrasi rong langkah tambahan sing tujuane kanggo nguatake perlindungan investor.

Weng ngumumake yen wiwit Juli, SFC wis nliti aplikasi kasebut kanthi teliti, kanthi HashKey ngirimake pirang-pirang babak dokumentasi tambahan kanggo proses evaluasi.

Saiki, HashKey Exchange bisa diakses dening pangguna saka 17 wilayah sing beda-beda, kalebu panggonan kaya Hong Kong, Singapura, Malaysia, Israel, Inggris, lan AS. dolar AS. "We nggampangake celengan digawe ing dolar Hong Kong lan dolar AS," Weng ditambahake.

Ing ngarep, HashKey ngrancang nggawe token utilitas ERC-20, HSK, kanthi tujuan nyurung wutah ing ekosistem lan menehi kontributor. Platform kasebut ngarepake nggawe total 1 milyar token HSK, nyedhiyakake 65% kanggo pangembangan ekosistem, 30% kanggo insentif staf, lan 5% kanggo lemari asuransi perusahaan, kaya sing rinci ing whitepaper kasebut.

Weng uga nuduhake rencana kanggo nyathet HSK ing bursa kasebut, sanajan dheweke ngarepake manawa iki ora bakal kedadeyan nganti pertengahan taun ngarep.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -