News CryptocurrencyGrayscale Shifts $183M ing BTC kanggo Coinbase

Grayscale Shifts $183M ing BTC kanggo Coinbase

Transfer anyar babagan 4,000 BTC dening Grayscale Bitcoin Trust, kira-kira $ 183 yuta, menyang akun simpenan Coinbase Prime wis ditemokake liwat pemahaman paling anyar saka Arkham Intelligence. Iki pamindhahan kapentingan tartamtu ing tengah Grayscale kang Bukak saka a titik Bitcoin ETF, dibedakake kanthi biaya sing relatif tajem yaiku 1.5%. Pergeseran preferensi investor dadi luwih jelas amarga SEC sanksi sawetara titik Bitcoin ETFs.

Ing lanskap sing berkembang iki, ETF liyane sing dikelola dening pemain utama kaya BlackRock, VanEck, ARK 21Shares, lan Bitwise nambahake kompetisi kanthi struktur biaya sing luwih apik, beda-beda saka 0.2% nganti 1.5%. Sawetara ETF iki malah nawakake waivers biaya sementara kanggo narik investor.

Pasar Bitcoin dhewe ngalami dinamisme sing signifikan. Posting endorsement SEC sawetara Bitcoin titik ETFs, Nilai Bitcoin kang soared kanggo saklawasé $49,000, mung kanggo salajengipun terjun kanggo bab $41,300, kang nerjemahake menyang cetha 10.5% drop ing dina. Fluktuasi rega iki bisa disebabake sawetara faktor, kalebu reaksi pasar kanggo introduksi ETF anyar lan gangguan pasokan potensial sing disebabake dening transaksi substansial kaya Grayscale.

Sadurungé, macem-macem analis wis nuding metu kamungkinan saka volatility substansial ing prices Bitcoin minangka pasar adapts kanggo mekanisme investasi anyar iki.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -