News CryptocurrencyKabijakan Iklan Crypto Nganyari Google kanggo 2024: Ngrampungake Kapercayan Koin

Kabijakan Iklan Crypto Nganyari Google kanggo 2024: Ngrampungake Kapercayan Koin

Google bubar ngumumake nganyari kebijakan iklan cryptocurrency, sing bakal ditrapake ing 29 Januari 2024. Owah-owahan iki bakal ngidini iklan kanggo Cryptocurrency Coin Trusts ing Amerika Serikat. Kepercayaan kasebut minangka kendaraan finansial sing ngidini para investor dagang saham ing dana sing nyekel mata uang digital sing akeh, sing bisa uga kalebu dana ijol-ijolan (ETF).

Revisi kabijakan iki, sing dicathet ing log owah-owahan kabijakan Google tanggal 6 Desember, bertepatan karo persetujuan sing diantisipasi kanggo spot Bitcoin ETF ing AS.

Google nandheske pentinge kepatuhan hukum kanggo kabeh pengiklan, ngelingake supaya netepi hukum lokal ing wilayah sing ditargetake dening iklan. Kabijakan global iki mrentah supaya kabeh pengiklan produk kasebut disertifikasi dening Google. Kanggo entuk sertifikasi, pengiklan kudu duwe lisensi lokal sing dibutuhake lan mesthekake yen produk, kaca landing, lan iklan tundhuk karo syarat hukum negara utawa wilayah sing digoleki sertifikasi.

Google wis ngidini iklan kanggo sawetara crypto lan produk sing gegandhengan, nanging ora kalebu iklan platform judi berbasis crypto utawa nonfungible token (NFT), penawaran koin dhisikan, protokol keuangan terdesentralisasi lan layanan sing nawakake sinyal dagang.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -