News CryptocurrencyGameStop Ngumumake Mati Pasar NFT

GameStop Ngumumake Mati Pasar NFT

GameStop, pengecer apik sing spesialisasine ing video game lan gadget teknologi, bubar ngumumake niat kanggo nutup pasar non-fungible token (NFT) ing 2 Februari. frameworks mengaruhi sektor cryptocurrency.

Pengumuman kasebut nyatakake: "Amarga saka ambiguitas peraturan sing terus-terusan ing jagad crypto, GameStop wis milih kanggo mungkasi operasi pasar NFT kita." Kabar kasebut luwih nerangake manawa pamilik NFT sing ana bisa terus ngakses aset kasebut liwat platform NFT alternatif, kemampuan kanggo nyithak utawa transaksi ing pasar NFT GameStop bakal rampung.

Pamindhahan iki nandhani poros strategis kanggo GameStop, amarga kanthi strategis mundur saka cryptocurrency lan usaha NFT, menehi tandha owah-owahan saka investasi crypto berisiko dhuwur.

GameStop wiwitane mlebu ing alam NFT lan crypto ing Juli 2022, ngluncurake platform sing dirancang kanggo perdagangan lan nggawe NFT, utamane sing duwe motif game lan disambung karo hadiah GameStop. Penurunan aset digital iki minangka komponen penting saka strategi rejuvenasi sawise fase bisnis sing angel, sing puncake ing acara pemerasan cendhak sing kondhang ing Januari 2021, sing dipopulerkan dening film "Dumb Money."

Sajrone fase iki, GameStop ngrekrut tim 20 wong sing darmabakti kanggo ngatur pasar NFT game lan kerja sama karo Immutable X. Nanging, sawetara sasi mudhun, perusahaan kasebut nggawe owah-owahan ing strategi crypto.

Sanajan semangat awal, pasar NFT ngalami penurunan drastis, kanthi volume dagang mudhun luwih saka 97% saka puncake. Penurunan iki, ditambah karo kehadiran marginal GameStop ing pasar NFT, bisa uga mengaruhi keputusane kanggo mundur saka lapangan.

Penutupan pasar NFT sing tiba-tiba ora kaget para ahli industri. Sadurunge woro-woro iki, GameStop wis mandhegake dompet crypto ing Agustus 2023 lan mungkasi kabeh dhukungan kasebut wiwit tanggal 1 November.

Kaputusan iki ditindakake sakcepete sawise CEO GameStop, Matt Furlong, dipecat. Furlong wis ngawasi peluncuran dompet crypto lan pasar NFT.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -