News CryptocurrencyFTX Rencana adol Digital Custody Inc menyang CoinList

FTX Rencana adol Digital Custody Inc menyang CoinList

FTX wis ngajokake dokumen sing nyatakake rencana kanggo ngedol anak perusahaan, Digital Custody Inc (DCI), menyang CoinList kanggo $ 500,000, bagian sekedhik saka rega tuku awal $ 10 yuta ing 2021. Gerakan iki minangka bagian saka upaya FTX kanggo nambah likuiditas lan mbayar maneh. akeh utange.

Penasihat restrukturisasi kanggo FTX, Alvarez & Marshal, nganggep rega adol cukup wajar amarga kahanan pasar saiki. Siji kreditur, sing dikenal minangka Sunil, nyuarakke sentimen kasebut ing media sosial, nyoroti nilai lisensi DCI saka South Dakota kanggo layanan tahanan.

Nalika FTX nerusake proses restrukturisasi lan bangkrut, ana antisipasi babagan voting kreditur babagan rencana sing diusulake. Nanging, sawetara ing komunitas crypto nyatakake keprihatinan babagan dampak potensial ing rega aset amarga likuidasi sing diusulake saka bagean penting saka kepemilikan crypto.

sumber

Gabung karo kami

12,746fansKaya
1,625FollowersFollow
5,652FollowersFollow
2,178FollowersFollow
- Iklan -